Meniu Search
0
E-mail
Parola


cont nou

Introduceti adresa dvs de Email pe care o folositi pe AmaFashion.ro. In cateva momente veti primi un e-mail cu instructiuni pentru resetarea parolei.Inapoi la formularul de login
Daca aveti cont de Facebook puteti sa va logati pe Ama Fashion facand click pe acest buton

COSUL MEU
Inca 0 produse in cos
LOGIN CREARE CONT
TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile

Conditii de returnare

Cum puteti returna produsele comandate?       Daca doriti sa schimbati produsul cumparat sau sa va returnam contravaloarea lui, este obligatoriu sa ne contactati la adresa de e-mail  vanzari@amafashion.ro sau la numarul de telefon 031 005 0925.
Ne-ar placea sa ne spuneti motivul de retur pentru a imbunatati calitatea produselor si serviciilor AMA FASHION.

Completati >> FORMULARUL DE RETUR (click aici) si adaugati-l in colet impreuna cu produsul. 


Important:

* Produsele cumparate se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor

* Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client ( tur si retur )

* Returul este acceptat doar atunci cand produsele nu sunt purtate, se afla in stare perfecta si au toate etichetele cu care au fost livrate.
Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala (valabil pentru articolele de incaltaminte). In cazul in care acesta este purtat sau deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs.
Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna.  
In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), AMA Fashion isi rezerva dreptul de a nu inlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat.
* Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.


* Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre sediul AMA FASHION.ro - Str. Sirenelor, Nr.91, Demisol, Sector 5, Bucuresti - SC AMA FASHION CREATIONS SRL
Nu acceptam retururi trimise prin Posta Romana.

* Contravaloarea produselor se achita in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care primim produsele si confirma acceptarea returului. Banii vor fi returnati prin virament bancar in contul specificat. Transferul bancar se va face in aproximativ 24 ore de la procesarea platii.

* Returul pentru inlocuirea marimii sau modelului este acceptat o singura data.


PROCEDURA DE SCHIMB

Comenzile plasate in urma unui retur la o comanda anterioara si pentru care se solicita schimb cu o alta masura sau alt produs, nu beneficiaza de transport gratuit.
Costul taxei de transport pentru comenzile cu solicitare schimb:
** 7 lei pentru Bucuresti.
** 18 lei pe tara

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aiba o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat, iar pentru aceste comenzi nu se pot aplica vouchere.PRODUSE PERSONALIZATE

Produsele realizate la comanda, care nu sunt produse in serie, NU SE POT RETURNA.
Conform art. 9-15, O.UG. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta acele produse confectionate dupa specificatiile prezentate de client sau personalizate in mod clar. 
Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugare/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc.
Produsele realizate la comanda
, nu sunt produse de serie, se lucreaza manual si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.RAMBURSARE CONTRAVALOARE PRODUSE RETURNARE


In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am primit produsul si am confirmat acceptarea returului. 
Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul specificat ( informatii necesare: Nume titular cont, cont IBAN)

Din valoarea sumei returnate se va retine costul transportului suportat de AMA Fashion la expedierea coletului (este valabil pentru situatiile in care ati beneficiat de transport gratuit si returnati integral comanda sau mai mult de jumatate din valoarea acesteia).

Valoarea retinuta se calculeaza in functie de tariful practicat de firma transportatoare si formatul expeditiei (plic sau colet).In cazul a doua sau mai multe colete neridicate , orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin plata online sau prin ordin de plata. 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului printr-un email la adresa vanzari@amafashion.ro, pentru a remedia aceasta neplacere.
Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport tur-retur va fi suportata de AMA Fashion.

Pentru detalii suplimentare va rugam consultati Termeni si Conditii , paragraful 13.