Meniu Search
0
E-mail
Parola


cont nou

Introduceti adresa dvs de Email pe care o folositi pe AmaFashion.ro. In cateva momente veti primi un e-mail cu instructiuni pentru resetarea parolei.Inapoi la formularul de login
Daca aveti cont de Facebook puteti sa va logati pe Ama Fashion facand click pe acest buton

COSUL MEU
Inca 0 produse in cos
LOGIN CREARE CONT
TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile

Conditii de returnare

Cum puteti returna produsele comandate?

Pentru a returna un produs, este obligatoriu sa ne notificati telefonic la numarul: 031 005 0925 sau pe adresa de e-mail: vanzari@amafashion.ro.

Returul dvs. va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara a fi nevoie sa justificati decizia de retur.
Pentru detalii suplimentare va rugam consultati Termeni si Conditii, paragraful 13.


Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat .
Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala (valabil pentru articolele de incaltaminte). In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna.  

Costul returnarii produselor va fi suportat de client. In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), AMA Fashion isi rezerva dreptul de a nu inlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat.

Comenzile plasate in urma unui retur la o comanda anterioara si pentru care se solicita schimb cu o alta masura sau alt produs, nu beneficiaza de transport gratuit. Costul taxei de transport pentru comenzile cu solicitare schimb este de 19 lei pe tara si 10 lei pentru Bucuresti.

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aiba o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat, iar pentru aceste comenzi nu se pot aplica vouchere.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15, O.UG. 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. 
Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugare/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc. Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie, se lucreaza manual si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.In cat timp primesc banii inapoi?


In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am fost informati de decizia de retur. 

Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul specificat ( informatii necesare: Nume titular cont, cont IBAN)

Din valoarea sumei returnate se va retine costul transportului suportat de AMA Fashion la expedierea coletului (este valabil pentru situatiile in care ati beneficiat de transport gratuit si returnati integral comanda sau mai mult de jumatate din valoarea acesteia).
Valoarea retinuta se calculeaza in functie de tariful practicat de firma transportatoare si formatul expeditiei (plic sau colet).

In situatia in care un client figureaza in baza noastra de date cu un colet neridicat si doreste sa faca o noua comanda, la costul comenzii se vor adauga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate. 

In cazul a doua sau mai multe colete neridicate, orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin ordin de plata. 

Adresa retur: Str. Sirenelor, Nr.91, Demisol, Sector 5, Bucuresti
Destinatar: SC ENDIM GRUP SRL