GDPR GDPR

Cine suntem si cum ne puteti contacta

AMA FASHION este brandul societatii comerciale S.C. VIADA S.R.L., organizata in baza legii romane, cu punct de lucru in Barlad, Jud. Vaslui, Str. Primaverii, Nr. 30, avand CIF: RO3602205, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.: J37/239/1993, avand deschis contul in lei RO77RNCB0260003080950386 la BCR, capital social 1.000.000 lei.

Daca doriti sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, puteti sa ne contactati fie prin intermediul Responsabilului S.C. VIADA S.R.L. cu protectia datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: marketing@amafashion.ro, fie in scris, prin curier, la adresa Str. Cezar Bolliac, Nr. 55 Sector 3, Bucuresti – cu mentiunea: In atentia Responsabilului cu protectia datelor S.C. VIADA S.R.L..

Prezentare generala

Protectia datelor personale reprezinta o prioritate pentru noi. Vizitarea site-ului www.amafashion.ro este posibila fara indicarea datelor personale. Cu toate acestea, in cazul in care o persoana doreste sa realizeze o achizitie prin site-ul nostru din Magazinul Online, prelucrarea datelor cu caracter personal devine necesara.

Conform definitiei Regulamentului 2016/679, datele cu caracter personal reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata in mod direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale.

Aceasta politica de confidentialitate cu privire la datele personale vizeaza datele clientilor nostri si se aplica informatiilor colectate prin intermediul site-ului nostru, https://www.amafashion.ro/, precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal colectate prin intermediul e-mail-ului sau prin alte contacte off-line. Prezenta politica de confidentialitate descrie:

 • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam si prelucram;
 • scopurile si temeiurile pentru care colectam si utilizam datele dvs. cu caracter personal;
 • durata prelucrarii acestor date;
 • drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modalitatea in care le puteti exercita;
 • destinatarii carora le putem dezvalui datele personale;
 • datele noastre de contact.

Va informam ca procesul de colectare a datelor cu caracter personal este realizat cu respectarea principiilor legalitatii, transparentei si corectitudinii, in trei moduri specifice:

 • cand navigati pe site-ul https://www.amafashion.ro/ sunt furnizate: broswerul de pe care ne-ati vizitat, adresa de IP a calculatorului dumneavoastra, datele protocolului https.
 • prin crearea unui cont de client in sectiunea existenta pe site si conectarea ulterioara la acest cont de client sau prin transmiterea de e-mail-uri, inclusiv in procesul plasarii de comenzi sau cereri de oferta pentru produsele noastre ori cand dumneavoastra solicitati informatii despre acestea.
 • cand ne contactati in mod direct prin telefon, utilizand serviciile Call – Center, puse la dispozitia clientilor nostri pentru consultanta personalizata sau alte solicitari.

1. S.C. VIADA S.R.L. colecteaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru realizarea obiectului de activitate al societatii respectiv: asistenta, acordarea de consultanta personalizata si vanzarea-cumpararea produselor din gama de incaltaminte, imbracaminte, genti si alte accesorii pentru femei.

De asemenea, va informam asupra faptului ca accesul la datele cu caracter personal se acorda strict personalului autorizat din cadrul Societatii si a persoanei imputernicite de catre aceasta, si numai in scopul de indeplinire a sarcinilor specifice, sub obligatia pastrarii confidentialitatii lor.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram in mod direct

Scopul specific al prelucrarii datelor personale

Ce date prelucram

Temeiul juridic al prelucrarii datelor

Pentru inregistrarea unui client nou/potential client

 

 

 

 

Crearea unui cont de client in magazinul online (pe site-ul www.amafashion.ro) se poate realiza furnizand urmatoarele date personale: nume, prenume, e-mail, parola

Crearea unui cont va permite sa va accesati datele pe care le-ati furnizat, inclusiv istoricul cumparaturilor, si sa uzati de unele drepturi legate de procesarea datelor; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesara pentru a respecta contractul de vanzare stabilit intre dvs. si S.C. VIADA S.R.L. Contractul este confirmat o data ce ati acceptat Termenii si conditiile AMA Fashion.

Crearea unui cont nou se poate face si prin contul dvs. Facebook. Astfel, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook Inc, unde veti fi informati cu privire la transferul datelor dvs. catre AMA Fashion.

Prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la caredvs, in calitate de clientsi persoana vizata, sunteti parte sau pentru a face demersurile necesare la cererea persoanei vizate, inainte de incheierea unui contract

Pentru conectarea clientului existent in contul propriu

Conectarea in contul de client se efectueaza prin inserarea e-mail-ului si a parolei in sectiunile de  pe site-ul nostru predefinite in acest sens. Va informam ca stocam si utilizam aceste date pentru a identifica in mod corect clientul in baza noastra de date si pentru a putea oferi corespunzator serviciile noastre in magazinul online.

 Prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract.

Pentru efectuarea de cumparaturi in Magazinul Online

Cumparaturile se pot efectua pe site-ul magazinului online sau prin serviciul de Call Center, dupa ce sunt acceptate in mod expres si prealabil Termenii si Conditiile magazinului online.

 - pentru comenzile online sau prin Call center vom  prelucra urmatoarele date: nume si prenume, numar de telefon, e-mail, adresa de livrare completa, adresa de facturare, precum si informatiile care ne sunt necesare administrarii comenzii: metoda de livrare, metoda de plata, inclusiv date cu privire la comanda plasata (precum: produsul dorit/ produsele dorite, dimensiuni in cazul produselor personalizate).

Aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum datele firmei in cazul facturarii pe persoana juridica (nume firma, cod unic de inregistrare, numar de inregistrare la registrul comertului, IBAN, adresa firma).

Prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract

 

Pentru efectuarea platii cumparaturilor/ restituirea platii in caz de retur de produs/ anulare comanda

 

Detaliile cardului pe care il folositi pentru plata cumparaturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre societate, ci doar de catre entitatea cu care efectuati tranzactia prin virament bancar (ordin de plata). Doar in caz de retur al produslui ori anulare/retragere din contract vom prelucra datele dvs. bancare afiliate.

Societatea noastra prelucreaza doar urmatoarele date personale pentru a putea identifica in mod corect comanda dvs: nume, prenume, ID comanda, data initierii si a finalizarii tranzactiei, ID tranzactie, status plata, suma tranzactionata si, in caz de retururi sau anulari/retrageri din contract: nume banca si IBAN–ul necesare pentru restituirea sumei achitate. In aceasta ultima sitiatie, contul IBAN va fi solocitat numai dupa ce ne veti informa despre returnarea produselor achizitionate.

Prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract

 

Pentru livrarea produselor catre clienti

Livrarea se va face prin persoane imputernicite, respectiv prin curierii au Fan Curier, iar datele personale prelucrate in acest scop sunt: nume, prenume, adresa completa de livrare, numar de telefon, valoarea sumei platibila cu ramburs (dupa caz).

Prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract

 

Pentru asistenta si consultanta personalizata

Pentru furnizarea suportului solicitat la numarul de telefon 0374488077 sau la transmiterea de e-mail-uri pe adresasales@amafashion.ro referitor la contul de client, respectiv a consultantei specializate cu privire la comenzile pe care le plansati in magazinul online, identificarea va avea loc prin  confirmarea urmatoarelor date personale: nume, prenume, adresa de e-mail, ID comanda.

Aceleasi date le vom prelucra si in vederea solutionarii potentialelor reclamatii.

Prelucrarea este necesara atat pentru executarea unui contract cat si pentru interesul nostru legitim

 

Scopurile pentru care colectam si utilizam datele dvs. cu caracter personal

Aceste date personale vor fi utilizate in baza cadrului contractual dintre parti, confirmari privind inregistrarea / livrarea comenzilor, situatii financiare in legatura cu raporturile contractuale (facturi scadente), inclusiv pentru completarea datelor privind expeditia produselor inscrise pe facturile emise de Societate precum si in baza unui interes legitim, respectiv pentru transmiterea de informatii comerciale ,sa asigurarea de suport. In concret, scopurile prelucrarii au in vedere:

  • cereri de oferte/comenzi: utilizam datele dumneavoastra personale pentru a finaliza si administra cererile/comenzile dumneavoastra;
  • serviciul clienti: utilizam datele dumneavoastra personale pentru a va oferi suport, pentru a solutiona si a va raspunde in timp util la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra, in functie de canalul de comunicare prin care alegeti sa ne contactati;
  • alte comunicari: vor exista situatii in care vom lua legatura prin e-mail, posta, telefon sau SMS, in functie de datele de contact pe care le transmiteti. Ar putea exista o serie de motive pentru aceste comunicari: pentru a va transmite situatiile financiare, pentru a va notifica in legatura cu primirea unei comenzi etc.;
  • motive de natura juridica: in anumite situatii va trebui sa utilizam datele personale furnizate pentru a solutiona disputele juridice sau reclamatiile, in masura in care acest lucru este prevazut de lege.

Prelucrari in scop de marketing

Pentru a va putea localiza corect si complet in baza noastra de date, retineti faptul ca trebuie sa ne oferiti elementele necesare de identificare. De asemenea, in cazul in care vom utiliza anumite strategii sau campanii de marketing, va putem informa in legatura cu acestea si cu posibilitatea de a ne transmite, respectiv de a va retrage consimtamantul in legatura cu prelucrarea datelor dvs personale utilizate in legatura cu acestea. Pentru a beneficia de drepturile dumneavoastra conferite de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, puteti oricand completa si transmite catre noi Formularul de exercitare a drepturilor persoanelor vizate, accesibil la FORMULAR PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE ACCES (click aici) .

Nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Va informam asupra faptului ca, daca vom utiliza mijloace automate pentru a prelucra date cu caracter personal care produc efecte juridice sau va afecteaza intr-un mod substantial, vom implementa si masuri adecvate pentru a va proteja drepturile si libertatile, inclusiv dreptul de a obtine o interventie umana.

Avand in vedere scopurile expuse mai sus, temeiul legal principal in virtutea caruia va prelucram datele cu caracter personal este cel de executare a unui contract in care dumneavoastra sunteti parte sau in demersurile cu privire la incheierea unui contract. De exemplu, daca utilizati serviciile noastre pentru a face o cerere sau o comanda online, vom utiliza datele dumneavoastra personale pentru a ne indeplini obligatia de a finaliza si administra aceasta cerere ori comanda, in baza contractului pe care il avem/urmeaza sa il incheiem cu dumneavoastra. Doar o parte din prelucrari vor avea loc in temeiul consimtamantului dat de dumneavoastra.

Durata prelucrarii acestor date

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare, urmand a le sterge daca acestea nu mai sunt necesare. De regula, mentinem datele dvs. furnizate cu ocazia deschiderii unui cont in magazinul online pana cand decideti ca doriti sa inchideti respectivul cont, caz in care acesta va fi sters din evidente noastre. In cazul in care, dupa expirarea duratei stabilite, Societatea va stabili si documenta ca are ca temei un interes legitim sau o obligatie legala de a prelucra in continuare datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri, veti fi informati in mod corespunzator in acest sens.

Drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modalitatea in care le puteti exercita

Potrivit dispozitiilor legale, beneficiati de urmatoarele drepturi legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care Societatea o realizeaza:

  • a) dreptul de acces: puteti obtine de la Societate o confirmare asupra faptului ca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra cu caracter personal, precum si informatii privind specificul prelucrarii, cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt pastrate, existenta dreptului de rectificare, stergere sau restrictionarea prelucrarii. Acest drept va permite sa obtineti gratuit o copie a datelor cu caracter personal prelucrate, precum si, contra cost, orice copii suplimentare.
  • b) dreptul de rectificare a datelor: aveti posibilitatea sa solicitati Societatii sa modifice datele dumneavoastra cu caracter personal incorecte ori, dupa caz, sa completeze/actualizeze datele care sunt incomplete.
  • c) dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat) : aveti posibilitatea de a solicita Societatii stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal atunci cand: acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-a colectat si le prelucreaza; v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in situatiile in care consimtamantul a fost necesar si manifestat expres de dumneavoastra, vă opuneți prelucrării si societatea nu le mai poate prelucra in baza altor temeiuri legale; datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii; datele cu caracter personal trebuie sterse conform legislatiei relevante. Mentionam insa ca stergerea contului nu este un drept absolut si putem refuza sa stergem datele personale pentru care avem alt temei legal decat consimtamantul dvs. (de exemplu, indeplinirea unei obligatii legale).
  • d) retragerea consimtamantului: aveti posibilitatea de a va retrage oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate pe baza de consimtamant exprimat de dumneavoastra, fara a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimtamantului înainte de retragerea acestuia.
  • e) dreptul de opozitie: aveti posibilitatea sa va opuneti oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii din motive care tin de situatia dumneavoastra particulara.
  • f) restrictionare: aveti posibilitatea de a solicita Societatii sa restrictioneze prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal daca: dumneavoastra contestati corectitudinea datelor cu caracter personal, pentru o perioada care ii permite Societatii sa verifice exactitatea datelor contestate; prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; datele nu mai sunt necesare prelucrarii de Societate, dar dumneavoastra le solicitati pentru actiune in instanta; in cazul in care v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se va verifica daca drepturile legitime ale Societatii in calitate de operator prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra in calitate de persoana vizata.
  • g) dreptul la portabilitate: daca Societatea prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate, aveti posibilitatea de a solicita, in conditiile legii, sa furnizeze datele dumneavoastra cu caracter personal intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automatizat. Daca veti solicita acest lucru, Societatea poate sa transmita datele dumneavoastra cu caracter personal unei alte entitati, insa va vom anunta daca acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic si daca aceasta este o masura proportionala in raport cu bugetul Societatii.
  • h) dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri; care produce efecte juridice care va privesc sau care va afectează intr-o măsura semnificativa, cu excepția prelucrărilor care vizează încheierea sau executarea unui contract cu dumneavoastră, o asemenea prelucrare este autorizata de prevederile legale aplicabile sau prelucrarea datelor se realizează pe baza consimtamantului dumneavoastră liber exprimat.
  • i) dreptul de a va adresa justitiei: dreptul la o cale de atac judiciara;
  • j) dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere: aveti posibilitatea de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere a prelucrarii datelor daca dumneavoastra considerati ca v-au fost incalcate drepturile (Autoritatea in Romania fiind A.N.S.P.D.C.P.).

In cazul in care dumneavoastra doriti sa va exercitati unul/mai multe din drepturile pe care le aveti cu privire la datele cu caracter personal ce va apartin ne puteti contacta utilizand adresa de e-mail: marketing@amafashion.ro. Va reamintim ca puteti completa si transmite care noi Formularul de exercitare a drepturilor persoanelor vizate, accesibil la FORMULAR PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE ACCES (click aici)

Prima solicitare de exercitare a drepturilor dumneavoastra este gratuita. Ne rezervam insa dreptul sa respingem solicitarile din partea dumneavoastra care se repeta in mod neintemeiat/sunt sicanatoare, care nu sunt clare (in sensul ca nu cuprind suficiente date despre dvs. incat sa va putem identifica), care necesita un efort tehnic excesiv din partea Societatii (de exemplu daca ne solicitati sa dezvoltam un nou sistem sau sa modificam substantial o practica fundamentata la nivel de Societate) ori care pericliteaza in orice fel confidentialitatea datelor cu caracter personal a altor persoane.

Destinatarii carora le putem dezvalui datele personale

Vom transmite datele dumneavoastra personale necesare livrarii de bunuri catre una dintre urmatoarele entitati care actioneaza in calitate de persoana imputernicita pentru noi:

  • Fan Courier

Ne angajam sa nu dezvaluim nicio alta categorie de date cu caracter personal care va priveste catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al dumneavoastra in aceasta privinta.

Putem dezvalui fara acord prealabil date cu caracter personal si unor entitati sau persoane din afara Societatii in cazul in care consideram, cu buna credinta, ca dezvaluirea acestor date personale este o actiune necesara, in mod rezonabil, pentru:

  • indeplinirea obligatiilor legale, respectarea legilor aplicabile, a reglementarilor, a procedurilor legale sau a solicitarilor venite din partea unor institutii/autoritati publice.
  • punerea in aplicare a Regulamentului si a dispozitiilor legale adiacente, inclusiv investigarea posibilelor incalcari ale acestora.
  • detectarea, prevenirea sau combaterea in alt mod a fraudei, a problemelor de securitate sau de ordin tehnic.
  • protejarea impotriva incalcarii drepturilor, proprietatii sau sigurantei Societatii, a dumneavoastra sau a publicului, in conformitate cu dispozitiile legale.

Actualizari ale politicii de confidentialitate

Prezenta politica de confidentialitate poate fi actualizata de catre Societate, dupa cum se va dovedi necesar. Societatea se va asigura ca respectiva actualizare este efectuata intr-o maniera care asigura informarea corespunzatoare a dumneavoastra.

Prezenta politica de confidentialitate este adusa la cunostinta tuturor presoanelor care viziteaza pagina de internet www.amafashion.ro prin publicarea acesteia in sectiunea „Confidentialitate”.