Pasii unei comenzi Pasii unei comenzi

Cum cumpar?


Navigati prin meniul aflat in partea de sus a site-ului. Aici veti gasi categoriile principale de produse. Alegeti produsul dorit. Odata accesata pagina de detalii de produs puteti selecta culoarea si marimea dorita. Apasati pe butonul "Adauga in cos". Pentru a adauga si alte produse in cos, apasati "Continua cumparaturile". Puteti repeta aceasta operatiune, adaugand in cosul de cumparaturi toate produsele pe care le doriti. Puteti cauta produsele noastre folosind si optiunea de cautare in site localizata in partea dreapta sus a site-ului.

Din pagina de cos de cumparaturi puteti vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ati ales, puteti modifica cantitatile comandate sau sa renuntati la unul sau toate produsele alese. Dupa ce ati ales toate produsele, pe care doriti sa le cumparati, apasati pe butonul "Finalizeaza comanda". Pentru a finaliza comanda dvs., este necesar sa va creati un cont sau sa accesati contul dvs. creeat anterior folosind campurile de username(email) si parola. Completati cu atentie toate campurile din formular pentru a fi sigur(a) de corectitudinea datelor introduse. Dupa ce ati verificat sumarul comenzii dvs., selectati metoda de plata si apasati pe butonul "Finalizeaza comanda".
Odata ce ati terminat procesul de comanda veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa de email folosita pentru inregistrarea contului dvs.
NOTA: Verificati si folderele de JUNK sau SPAM ale clientului dvs. de email. Este posibil ca mailul de confirmare de comanda sa ajunga in respectivele foldere.

Cum platesc?

LA LIVRARE
Comanda se achita ramburs (in numerar) curierului care va face livrarea coletului.

ONLINE, cu CARD BANCAR

Puteti face plata in siguranta, online, direct cu cardul, prin serviciile oferite de Netopya Payments.

ORDIN DE PLATA

Puteti achita contravaloarea unei comenzi si prin virament bancar. Va rugam sa asteptati confirmarea comenzii, inainte de a face viramentul.

Plata se va face in contul SC EVOROCONCEPT SRL RO59 RNCB 0075 1629 9048 0001 deschis la BCR Unirii. Datele de plata for fi trimise pe email de catre un consultant AMA FASHION. Transferul bancar dureaza de obicei 2-3 zile lucratoare, in functie de banca din care se face plata si momentul in care efectuati plata. Expedierea coletului se va face abia dupa intrarea banilor in contul SC EVOROCONCEPT SRL.

Cum se face livrarea? 

Toate expediarile se fac exclusiv prin CURIERAT RAPID, iar livrarea se face gratuit pentru comenzi mai mari sau egale cu 300 lei. In cazul comenzilor mai mici de 300 lei, taxa de transport este standard - 15 lei. Livrarea se face in 24 - 48 de ore de la predarea coletului catre firma de curierat.