Pasii unei comenzi Pasii unei comenzi

Cum cumpar?


Navigati prin meniul aflat in partea de sus a site-ului. Aici veti gasi categoriile principale de produse. Alegeti produsul dorit. Odata accesata pagina de detalii de produs puteti selecta culoarea si marimea dorita. Apasati pe butonul "Adauga in cos". Pentru a adauga si alte produse in cos, apasati "Continua cumparaturile". Puteti repeta aceasta operatiune, adaugand in cosul de cumparaturi toate produsele pe care le doriti. Puteti cauta produsele noastre folosind si optiunea de cautare in site localizata in partea dreapta sus a site-ului.

Din pagina de cos de cumparaturi puteti vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ati ales, puteti modifica cantitatile comandate sau sa renuntati la unul sau toate produsele alese. Dupa ce ati ales toate produsele, pe care doriti sa le cumparati, apasati pe butonul "Finalizeaza comanda". Pentru a finaliza comanda dvs., este necesar sa va creati un cont sau sa accesati contul dvs. creeat anterior folosind campurile de username(email) si parola. Completati cu atentie toate campurile din formular pentru a fi sigur(a) de corectitudinea datelor introduse. Dupa ce ati verificat sumarul comenzii dvs., selectati metoda de plata si apasati pe butonul "Finalizeaza comanda".
Odata ce ati terminat procesul de comanda veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa de email folosita pentru inregistrarea contului dvs.
NOTA: Verificati si folderele de JUNK sau SPAM ale clientului dvs. de email. Este posibil ca mailul de confirmare de comanda sa ajunga in respectivele foldere.

Cum platesc?

LA LIVRARE
Comanda se achita ramburs (in numerar) curierului care va face livrarea coletului.


Cum se face livrarea? 

Toate expediarile se fac exclusiv prin CURIERAT RAPID, iar livrarea se face gratuit pentru comenzi mai mari sau egale cu 300 lei. In cazul comenzilor mai mici de 300 lei, taxa de transport este standard - 15 lei. Livrarea se face in 24 - 48 de ore de la predarea coletului catre firma de curierat.