Puncte de fidelitate Puncte de fidelitate


CASH BACK sau Punctele de Fidelitate se acorda ca bonus clientelor AMA FASHION, la fiecare produs achizitionat. Ce trebuie sa stii despre aceste puncte?

»  Punctele de Fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru comenzi efectuate pe www.amafashion.ro. Punctele de fidelitate se acorda de la prima comanda efectuata in site-ul nostru, si incep sa se acumuleze pentru comenzile realizate incapand cu data de 15 Martie 2020.
»  Valoarea punctelor si comenzilor contine TVA
»  Pot participa la acest program clientele care au cont in site-ul nostru si o adresa de email valida
»  Care este valoarea punctelor de fidelitate? 1 punct valoreaza 0.2 Lei. Acumuland puncte poti sa primesti GRATUIT produse de pe site-ul nostru. Cu cat mai multe puncte, cu atat reducerile pentru diverse produse vor fi mai mari.

In cat timp pot folosi punctele CASH BACK dobandite?

»  Punctele CASH BACK pot fi utilizate dupa ce acestea au fost alocate utilizatorului, de catre platforma onlne. Alocarea punctelor se face in momentul in care comanda dvs. ajunge in unul din stadiile de CLOSED sau FINALIZATA. Stadiul CLOSED se obtine dupa 14 zile calendaristice de la expedierea comenzii, iar stadiul de FINALIZATA, il primesc comenzile in care s-a solicitat un retur, urmand ca numarul de puncte CASH BACK sa fie recalculat, conform valorii finale a comenzii.

»  Aveti libertatea sa utilizati cate puncte CASH BACK doriti, la plasarea unei comenzi. Nu sunteti obligata sa le utilizati pe toate o data.
»  Punctele folosite pentru a obtine un discount la comand aplasata pe www.amafashion.ro sunt considerate a fi consumate in momentul in care ai achitat factura aferenta acesteia.
»  Daca ai anulat o comanda in care ai folosit puncte CASH BACK, acestea vor fi returnate i contul tau. Punctele CASH BACK se acorda clientelor in urma comenzilor finalizate. Comenzile anulate, in consecinta, nu vor acumula puncte CASH BACK.
»  Punctele CASH BACK utilizate intr-o comanda finalizata, nu mai pot fi recuperate. 

»  Punctele CASH BACK nu pot fi transferate dintr-un cont in altul.
»  Punctele CASH BACK nu pot fi valorificate in lei.