Returnare Returnare

La AMA Fashion poti returna orice comanda GRATUIT in 14 zile de la primirea coletului, fie cu optiunea de retur bani, fie cu optiunea de schimb marime si chiar model!

Nu ti se potriveste produsul livrat sau pur si simplu nu iti place? Nu-i nicio problema. Poti returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului avand posibilitatea sa alegi o alta marime, un alt produs sau banii inapoi. Singura noastra rugaminte este sa ni-l livrezi cu eticheta atasata, asa cum l-ai primit.


Pasi de urmat:

1. Completati in contul dumneavoastra Formularul de retur aflat in sectiunea ISTORIC COMENZI SI RETURURI sau completati 
FORMULARUL DE RETUR (click aici) si adaugati-l in colet impreuna cu produsul returnat.  Folosirea documentului tipizat nu este, insa, obligatorie.
Inainte sa pregatiti returul va rugam sa ne contactati la telefon 0374488077 sau sa ne trimiteti un email la 
sales@amafashion.ro in care sa ne informati cu privire la retur. Astfel ne asiguram ca vom urmari mai usor returul si putem trimite curierul imediat. Ne-ar placea sa ne spuneti motivul de retur pentru a imbunatati calitatea produselor si serviciilor AMA FASHION.

2. Ambalati produsul in punga sau cutia originala, pentru a ne asigura ca acesta ajunge intr-o stare impecabila la noi.

3. RETURUL ESTE GRATUIT!!! Ne vom ocupa noi de toate. Trebuie doar sa pregatiti coletul si sa anuntati returul. Noi vom face solicitarea la curier iar acesta va veni la adresa de preluare cu toate documentele.
* Nu acceptam retururi trimise prin Posta Romana sau prin curier cu ramburs.
 

Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca decideti sa va retrageti din contractul incheiat la distanta, inainte de a expedia noi coletul, AMA FASHION va rambursa orice suma pe care a primit-o de la dumneavoastra. Rambursarea se va realiza fara intarzieri nejustificate și, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care am primit coletul cu produsul retur. AMA FASHION poate amana rambursarea pana la data la care primește inapoi produsele sau pana la momentul la care furnizati dovada ca ati returnat produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator și produsele personalizate in mod clar.

Vrei sa schimbi produsul?

Schimbul cu o alta masura sau un alt produs, beneficiaza de transportul gratuit.

Nu se pot aplica vouchere la aceste comenzi cu produse schimb.
* Returul pentru inlocuirea marimii sau modelului este acceptat o singura data. La al doilea schimb pe aceeasi comanda transportul NU ESTE GRATUIT.

Vrei primesti banii inapoi?

Returnarea banilor se face prin transfer bancar in maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare corecte. Facem tot posibilul sa ii returnam in cel mai scurt timp posibil.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare.

Returul este acceptat doar atunci cand produsele nu sunt purtate, se afla in stare perfecta si au toate etichetele cu care au fost livrate.
Avem rugamintea ca in cazul articolele de incaltaminte sa pastrati cutia si sa o expediati in cazul unui retur intr-o punga de curierat. Ne asiguram ca produsele ajung fara urme de lovituri in timpul transportului.

Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna. In cazul acesta AMA Fashion isi rezerva dreptul de a nu inlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat si sa il expedieze inapoi prin curier. Costul acesta fiind suportat de client.

Tinem foarte mult la calitatea produselor si integritatea acestora motiv pentru care nu facem exceptii cand produsele returnate nu sunt exact asa cum au fost livrate.
In cazul a doua sau mai multe colete neridicate , orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin plata online sau prin ordin de plata.

       Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului printr-un email la 
sales@mafashion.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, toate taxele de transport vor fi suportate de AMA Fashion.