Schimb Schimb

La AMA Fashion poti returna orice comanda GRATUIT in 14 zile de la primirea coletului, fie cu optiunea de retur bani, fie cu optiunea de schimb marime si chiar model!

Nu ti se potriveste produsul livrat sau pur si simplu nu iti place? Nu-i nicio problema. Poti returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului avand posibilitatea sa alegi o alta marime, un alt produs sau banii inapoi. Singura noastra rugaminte este sa ni-l livrezi cu eticheta atasata, asa cum l-ai primit.

Vrei sa schimbi produsul?

Schimbul cu o alta masura sau un alt produs, beneficiaza de transportul gratuit.

Nu se pot aplica vouchere la aceste comenzi cu produse schimb.
* Returul pentru inlocuirea marimii sau modelului este acceptat o singura data. La al doilea schimb pe aceeasi comanda transportul NU ESTE GRATUIT.

Pasi de urmat:

1. Completati in contul dumneavoastra Formularul de retur aflat in sectiunea ISTORIC COMENZI SI RETURURI sau completati 
FORMULARUL DE RETUR (click aici) si adaugati-l in colet impreuna cu produsul returnat.  Folosirea documentului tipizat nu este, insa, obligatorie.
Inainte sa pregatiti returul va rugam sa ne contactati la telefon 0374488077 sau sa ne trimiteti un email la 
sales@amafashion.ro in care sa ne informati cu privire la retur. Astfel ne asiguram ca vom urmari mai usor returul si putem trimite curierul imediat. Ne-ar placea sa ne spuneti motivul de retur pentru a imbunatati calitatea produselor si serviciilor AMA FASHION.

2. Ambalati produsul in punga sau cutia originala, pentru a ne asigura ca acesta ajunge intr-o stare impecabila la noi.

3. RETURUL ESTE GRATUIT!!! Ne vom ocupa noi de toate. Trebuie doar sa pregatiti coletul si sa anuntati returul. Noi vom face solicitarea la curier iar acesta va veni la adresa de preluare cu toate documentele.
* Nu acceptam retururi trimise prin Posta Romana sau prin curier cu ramburs.